Svært ved at træne om vinteren? Læs her

Vinteren gør det svært

Det er ikke nemt at skulle træne kondition i den danske vinter. For selvom Danmark jo er et dejligt land og alt er godt i det, så har vi altså det store minus, at det bare bliver hamrende koldt her om vinteren, at man næsten ikke kan holde det ud. Det er ikke sjældent man hører om folk, som er bukket under for det, der bliver kaldt ”vinterdepression”.

Ja, vinteren er så nådesløs her i vores lille land, at der endda er et ord for folk, som bliver deprimeret under vinteren og på grund af den. Men det lader du dig ikke ramme af, vel? For du er jo hårdkogt og kan sagtens klare lidt kulde, ikke? For du dyrker jo regulært motion og gør alle de ting man skal gøre, for at holde sig i god form.

loebetraening i sneen vinter traening 1024x684

Men det er alligevel rigtig træls at skulle træne om vinteren, ikke? Det er bare ikke helt lige så nemt, for hver gang du skal ud og løbe en tur skal du nu lige pludselig have overordentligt meget tøj på. Og det ødelægger jo lidt meningen med at løbe, hvis hver gang man gør det at man skal have alt muligt forskelligt tøj på, så man næsten ikke kan bevæge sig, kun for at undgå at blive ramt af, du ved, den danske kulde som måske kan dræbe.

Men hvad hvis jeg sagde til dig, min fine ven, at der faktisk er en løsning som overhovedet ikke er så slem endda? Det lyder måske lidt syret for dig, og hvis du er en purist er det her helt sikkert noget, som vil kræve lidt overtalelse før du gider gøre det, men hvad hvis jeg sagde til dig, at du kan få gjort alt det der i dit hjem uden at skulle bruge særlig mange penge?

Indendørs konditionstræning

Ja, den er god nok. Du kan lave al din konditionstræning som du normalt skal gøre udendørs. Men hvordan i alverden er det muligt? Det skal jeg sige til dig: Romaskinen – som  du kan læse om her. Ja, det er sgu ikke for sjovt. Romaskinen er et hamrende godt alternativ til dig, som rigtig gerne vil få sin konditionstræning men som ikke lige kan gå udenfor for at gøre det.

Romaskinen emulerer hvordan det er, at sidde og ro en båd. Og hvis du har prøvet at gøre det før så ved du udmærket, at det er en hamrende hård oplevelse og ikke noget for svage sjæle. Du kan selv vælge tempo i denne maskine og den styrker stort set hver eneste muskel i din krop mens du også forbedrer dit kardiovaskulære system. Det er vist ikke helt noget man kan sige nej til, er det?

Men der er mere endnu. Den bedste nyhed er nok, at disse maskiner ikke engang er så dyre som man skulle tro. De er faktisk meget billigere end de fleste folk tror, og for en lille mønt kan du også blive den stolte ejer af din hele egen romaskine, som du så kan få så meget glæde af.

Så fra nu af er det aldrig en undskyldning at vejret er lidt ringe udenfor, den går ikke mere fister. Fra nu af, hvis vejret er lidt ringe kan du bare bruge dine fantastiske evner til at ro lidt. Det er afslappende, og hvis du vil kunne du endda se TV mens du gør det, siden du jo har den i dit eget hjem. Det er nok den smarteste måde at holde sig fit på, og det ville ikke overraske mig hvis du efter noget tid vælger, kun at bruge maskinen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *