Kvalitetstid i haven: Lav den ultimative fodboldbane

rush 1335365 12801 1024x720

Kilde: Pixabay

Der skal ikke meget til for at bringe den populære fodboldsport til din have. Med et par simple tiltag og investeringer er du klar til at kaste dig over adskillige timers god og sund motion kombineret med sjove og uforglemmelige stunder i selskab med vennerne.

Mange af tidens store fodboldspillere som Lionel Messi fra FC Barcelona og Cristiano Ronaldo fra Juventus F.C. nyder godt af at være udstyret med en solid fodboldbane i baghaven. En anden, der kan nævnes i den sammenhæng er John Terry, den engelske træner og tidligere fodboldspiller, der blandt andet har spillet for stjerneklubben Chelsea F.C., som ofte er en af favoritklubberne, når det kommer til betting. Ifølge sportsbettingsiden bet365 er klubbens odds lige nu på 3.25, hvilket gør dem til en stærk vinderkandidat i Premier League. Det får én til at tænke, om klubbens spillere også har brugt utallige timer i deres baghave for at opnå et så flot resultat.

Kan du forestille dig at have det sjovt og træne som en af de nævnte professionelle spillere i de trygge rammer af dit hjem og have? Det er muligt, og vi viser dig hvordan. Derefter skal du blot invitere vennerne til et par hæsblæsende dueller, hvor du for alvor kan vise dine nye tricks frem.

Vælg de rette størrelser og dimensioner

Så hvad skal der til for at bringe den sjove boldsport til haven? Det kan først og fremmest variere fra have til have, hvor meget plads, du har at gøre godt med. Af den grund er markedet spækket med udstyr, der varierer i både størrelse og dimensioner. I den robuste ende får du fodboldmål på op til 160 x 200 cm, mens du i den lave ende kan få mål på ned til 80 x 120 cm. Det optimale er selvfølgelig at have plads til to fodboldmål i haven, så du og vennerne kan indtage banen under traditionelle forhold. Til nøds kan du nøjes med at investere i et enkelt fodboldmål, hvis det kniber med pladsen. Køber du to, bør du overveje, hvor mange metre, der skal opstilles mellem målene, inden du vælger den endelige størrelse på fodboldmålene. Jo færre metre imellem, jo mindre mål bør du gå efter.

grass 2616911 12801 1 1024x682

Kilde: Pixabay

Overvej materialevalg og detaljer

Inden du vælger fodboldmål, bør du også overveje, om du er i færd med at lave en fodboldbane, der skal have lov at stå i haven hele året, eller om den skal kunne pakkes væk efter behov. Er det en fast bane, er træ et lækkert solidt materiale, der går i et med de naturlige omgivelser. Til helårsbanen kan du overveje at afmærke den med de klassiske hvide streger, så du bringer et professionelt look til din have. Kridt eller langtidsholdbart græsstribemaling kan bruges til formålet. Til den mere midlertidige fodboldbane kan du overveje letvægtige fodboldmål af aluminium eller plast, eller endda et oppustelig fodboldmål.

Sommerens hit i sigte

Tilbage er der kun at fatte telefonen og inviterer venner og bekendte på en venskabskamp i haven. Der er ingen tvivl, om at dit nye udstyr har potentiale til at blive sommerens hit. Især hvis du tilsætter kampen lidt kolde øl og velsmagende barbecue. Tilbage er der kun at ønske rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *